Improviserad teater på Kättingsmedjan i Furudals Bruk!

Eventet är avslutat

Improviserad teater på Kättingsmedjan i Furudals Bruk!

Biljetter från 80,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

12 juli 2022 - 16 juli 2022

Beskrivning

Improvisationsteater i Kättingsmedjan!

Välkomna till en kväll full med humor, då allt kan hända! I Kättingsmedjan i Furudals Bruk blir det teater i sommar! Teater Bortom Bron bjuder in till en rolig, halsbrytande och fullständigt oförutsägbar föreställning för hela familjen. Publiken är med och bestämmer vad som ska hända, inget manus finns! 4 kvällar i juli där den ena inte är den andra lik…

När: 13-16 juli, kvällstid - se eventets tidpunkter för exakta klockslag

Vad: Improviserad teater!

Var: Kättingsmedjan (Kättingvägen 2, Furudals Bruk)
Pris: Vuxen – 150kr, barn/ungdom – 80kr.

Föreställningen är ca 2 timmar lång, inklusive paus. Dörrarna står öppna för den som behöver sträcka på benen någon gång. I pausen finns tillfälle att köpa fika och andra härliga drycker.

Arrangör

Teater Bortom Bron är den första professionella teatern baserad på Lidingö. Vårt syfte att lyfta komplicerade frågor i en splittrad kommun, på ett kittlande och humoristiskt sätt. Med fokus på teater, dans, musik och performance vill vi skapa en kulturell knytpunkt och en stadig källa till kultur, som Lidingö länge har saknat.

Välkomna!

Lokal

Furudals bruk - bröllopsbruket Furudals bruk - bröllopsbruket, Furudals Bruks kulturhus, 790 70 Furudal

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.