Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Improviserad teater på Kaffe Kid 25/10 Kl 18:30 - 20:15

Eventet är avslutat

Improviserad teater på Kaffe Kid 25/10 Kl 18:30 - 20:15

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

25 okt 2023 18:30 - 20:15
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Improvisationsteater är teater utan manus. Det betyder att föreställningen skapas i samma ögonblick som den återges för er i publiken, helt utan förberedelser! Ni kan vara lugna, vi tar aldrig upp någon på scenen. Däremot kan du som publik kan vara med och bestämma förutsättningarna.

Föreställningen är i två akter och pågår i ca 1h och 45 minuter med en paus på 15 minuter. Kaffe Kid kommer att ha kvällsöppet. Där kommer det att finnas möjlighet att köpa både dryck och lättare tilltugg som kan förtäras före, under eller efter föreställningens gång. Självklart går det bra att sitta i cafét i god tid innan föreställningen börjar.

Blink består av fem erfarna improvisatörer och är en fristående teatergrupp sen 2021. Vi skapar våra teaterföreställningar i stunden, tillsammans med publiken gör vi Göteborgs kulturliv mer överraskande och oförutsägbart.

Var:
Värmlandsgatan 19, 413 27 Göteborg

När:
25/10 klockan 18:30 - 20:15

Pris:
100 SEK 

Mer info:
blinkimprovisationsteater
Kaffe Kid


Arrangör

Vi är Blink. Våra teaterföreställningar skapas i stunden och tillsammans med vår publik gör vi Göteborgs kulturliv överraskande och oförutsägbart.

Vi spelar föreställningar på Kaffe Kid varannan onsdag jämna veckor.

Lokal

Kaffe Kid, Värmlandsgatan 19, 413 27 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer