Improlunch - kostnadsfria provtillfällen!

12 mar 2020 12:00 - 2 apr 2020 13:00

Kvartersscenen 2Lång, Andra Långgatan 30, 413 27 Göteborg

Under våren 2020 ger Improverket kostnadsfria smakprov på företags-workshops. Är ditt företag eller organisation intresserad och vill veta mer är du välkommen att anmäla dig. 

Improluncherna sker på valda datum där ett ämne/upplägg presenteras per tillfälle. Det finns även utrymme för frågor och diskussion. 

Varmt välkommen på en Improlunch!

Datum samt ämnen som vi ger under våren är dessa: 

  • 12 mars kl. 12.00-13.00 - Kreativitet & samarbete
  • 19 mars kl. 12.00-13.00 - Dilemma/konflikt
  • 26 mars kl. 12.00-13.00 - Kroppsspråk & kommunikation 
  • 2 april kl. 12.00-13.00 - Svåra samtal 

Mer om våra workshops och ämnen

Kreativitet & samarbete
Denna workshop är en energiboost för en arbetsplats! Ni får träna på att ta tillvara er kreativitet och att fånga er första idé. Vi höjer gruppens samarbetsförmåga, försöker släppa på prestationskraven och låta er våga misslyckas.

Kroppsspråk & kommunikation
I denna workshop får ni pröva att gå in i olika roller som har ”låg” respektive ”hög” status och laborerar med detta. Vi fördjupar oss i kommunikation, signaler och analyserar. Vi breddar era perspektiv och ger en avväpnande och rolig workshop. 

Dilemma/konflikt
Vi gestaltar svåra och komplicerade situationer som kan uppstå i en organisation/arbetsgrupp. Vi utgår ifrån situationer som organisationen själva har upplevt. Utifrån diskussioner i mindre grupper prövar vi olika sätt att bemöta och hantera svåra situationer. En rolig och inspirerande metod för att komma åt mänskliga beteenden och få syn på sig själv.

Svåra samtal
Deltagarna får öva sig på att ta sig an svårare och känsligare samtal som kan uppstå på en arbetsplats. Vi lägger fram olika scenarios som tystnadskultur, lönesamtal, eller arbetsmiljö. Vi guidar längst vägen och kommer med konstruktiva lösningar och förslag. Förslagen på samtal kommer från er organisation.

Kontaktperson
Frida Sundström (delägare & workshopledare)
Mejl: frida@improverket.se
Tel. 070 441 82 16

Plats
Kvartersscenen 2Lång,
Andra Långgatan 30, Göteborg 

Pris: Kostnadsfritt, föranmälan krävs

Övrigt: Kaffe & smörgås ingår och serveras från kl 11:30.