IMPRO BOOTCAMP

IMPRO BOOTCAMP

Plats

Datum

27 jun 2022 10:00 - 30 jun 2022 16:00

Beskrivning

Ta nästa kliv som improvisatör!


Under fyra hela dagar får du lära dig verktyg och tekniker som hjälper dig att skapa komiska scener som engagerar, förvånar och intresserar dina med improvisatörer och publiken. 


Kursen baseras på den amerikanska improcomedy-gruppen UCBs kurser och boken "The UCB Comedy Improvisation Manual". För att du ska utvecklas så mycket som möjligt kommer du varje dag att få hemuppgifter. I slutet kommer du att ha fått ett häfte som sammanfattar vilka verktyg och tekniker vi har gått igenom. Kursen avslutas med ett uppspel för publik.


För att få gå kursen måste du minst ha genomfört nybörjare- och fortsättningsnivå hos Improverket, eller motsvarande.Kursledare: Hjalmar Hardestam

Hjalmar är kursledare på Improverket. Han är f.d. kurs- och ensembleansvarig för Karlstads Improvisationsteater Dramaverket och spelar flera föreställningar i veckan med sina olika grupper Blink, Arsenik och Primalimpro.

Dag: Mån-tors 27-30 juni
Tid: 10:00 - 16:00
Var: Kvartersscenen 2Lång, Andra Långgatan 30
Max antal: 10 st.Tillgänglighet
Kvartersscenen 2Lång ligger på markplan. Det finns inga trösklar i den publika miljön. För den som använder i rullstol finns anpassad toalett.

Arrangör

Kvartersscenen 2lång är Göteborgs humorscen!
Underhållning, musik, improvisationsteater, stand-up och massa annat. Här finns bar, mat och en riktigt gô stämning. En kvartersscen, helt enkelt!

2lång driver även och kurser inom improvisationsteater tillsammans med Improverket.

Lokal

Kvartersscenen 2Lång Kvartersscenen 2Lång, Andra Långgatan 30, 413 27 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.