Imperial Triumphant (US) + Diskord (NO) @Musikens Hus, Göteborg

Imperial Triumphant (US) + Diskord (NO) @Musikens Hus, Göteborg

Biljetter från 225,00 SEK

Plats

Datum

6 apr 2023 19:00 - 23:00

Beskrivning

Efter höstens succégig med Imperial Triumphant så kan Raptor Booking nu stolt presentera att de kommer tillbaks redan nu i april! Med sig har de support av norska Diskord. Missa inte!

Imperial Triumphant

Vi på Raptor Booking fick verkligen upp ögonen för New York-baserade Imperial Triumphant i samband med att Vile Luxury släpptes 2018. Deras unika blandning av avantgardistisk black metal, storbandsjazz, teknisk death metal och art deco var verkligen något utöver det vanliga. 2020 kom uppföljaren Alphaville och slog både oss och resten av metalvärlden med häpnad. Metal Hammer var så pass lyriska över Alphaville att de utnämnde den till 2020 års tionde bästa metalalbum. I somras kom nästa album, Spirit of Ecstacy, som även det är riktigt jävla bra.

https://youtu.be/ywcshfrpO3A


Diskord

Här har vi ett band som bildades redan 1999, men som har varit något av en hidden gem inom Oslos metalscen fram till 2021 när de släppte sin tredje fullängdare, Degenerations. Men med Degenerations har äntligen resten av metalvärlden börjat få upp ögonen för dem. Det bjuds på riktigt tung teknisk death metal, som ofta drar sig åt det mer avantgardistiska och jazziga hållet. Gillar ni Imperial Triumphant så kommer ni definitivt att digga detta!


https://diskord.bandcamp.com/a...


PRIS - 225 spänn + serviceavgift

ÅLDER - 18-årsgräns

PLATS - Musikens Hus, Göteborg

OBS Evenemanget är som vanligt 100% fritt från sexism, transfobi, homofobi, rasism, nazism och alla andra former av totalt meningslös diskriminering

Lokal

Musikens Hus, Djurgårdsgatan 13, 414 62 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.