Imitera!-solo med Anders Mårtensson

Event inställt

Imitera!-solo med Anders Mårtensson

Biljetter från 250,00 SEK

Plats

Datum

27 nov 2021 19:00 - 21:00

Beskrivning

 I succéföreställningen Imitera! Solo får vi återigen möta Anders Mårtenssons träffsäkra imitationer av kända personer från förr och nu. Tommy Körberg, Lasse Berghagen, Cornelis, Ulf Lundell och Kalle Moraeus är några av de folkkära personer som Anders gestaltar med humor, respekt och glädje. Ibland kusligt likt..Imitera! Solo är en humorfylld och nostalgisk resa med musik, röster, dialekter och hög igenkänningsfaktor. Anders är tidigare Markarydsbo och vid pianot finns rutinerade Peter Berglund från Malmö som sätter musikalisk färg på föreställningen. 

Arrangör

Anders Mårtensson skådespelare och imitatör med musikaliska förtecken.

Lokal

Musikhuset i Markaryd Musikhuset i Markaryd, Drottninggatan 54, 285 38 Markaryd

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.