skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Iiris Viljanen

Eventet är avslutat

Iiris Viljanen

Från 280,00 SEK

Plats

Datum

16 jul 2021 20:00 - 23:00

Beskrivning

Vi presenterar stolt IRIS VILJANEN!

Iiris Viljanen slog igenom med bandet Vasas flora och fauna. År 2016 solodebuterade hon med både instrumentalplattan “Kiss Me, Stupid & 7 More Solo Piano Pieces” och den mäkta hyllade popskivan “Mercedes”. Under 2020 släppte Viljanen på nytt två hyllade soloalbum, julskivan 'En finsk jul' och 'Den lilla havsfrun'. Den senare vann hon i år en Grammy för i kategorin Årets visa/singer-songwriter. Iiris Viljanen har tidigare nominerats till DN:s Kulturpris, Årets live och Årets visalbum på Manifestgalan, Årets textförfattare på Musikförläggarnas gala och som Årets textförfattare av Skap.

Viljanen är således en textförfattare och pianist som ingen annan. Hennes låtar är som noveller från tillvarons vardagligheter, om allt ifrån kattbegravningar till PMS, och undgår inte att beröra någon. Iiris Viljanen har spelat piano sedan hon var liten och spelat allt från jazz till klassiskt. Under åren har hon utvecklat en speciell spelstil som är väldigt rytmisk och känslosam. Hennes spel och kompositioner har sagts likna bland annat Keith Jarrett, Jan Johansson och Lars Gullin. I en recension om senaste skivan i Värmlands Folkblad skrev Björn Stefanson: "Hon skulle klara att ta ut kompassriktningen för vilket jazzkapell som helst och antagligen också rocka paljetterna av Elton John om det behövdes”.

Det är med enorm glädje vi välkomnar Viljanen till Garagets scen i sommar, kom och njut av denna fantastiska konstnär tillsamman med oss!

FREDAG 16 JULI

Portar öppnar kl.20, första akt på scen 21.

Entré 280 kr, förköp på Billetto.

Denna säsong medför coronan, trots lättnader i publikbegränsningarna, att vi har ett mindre antal biljetter än normala säsonger. Vi måste kunna hålla visst avstånd så vi kör halv kapacitet! Det betyder att denna säsong måste barn från 7 år och uppåt ha en biljett, med samma pris som vuxna. Barn 0-6 år går in gratis, meddela oss gärna i ett mail eller sms om ni tar småttingar med så vet vi på ett ungefär hur många som förväntas komma! Stanna hemma om ni är krassliga!

BYOWnB - endast kaffe, läsk och nötter i vår bar.

GARAGEPROJEKTET HAMMENHÖG / Fd Bilfirma NH Nilsson, vid torget i Hammenhög

http://www.garageprojektet.org / info (at) garageprojektet.org

VARMT VÄLKOMNA!

Camilla & Dag

Arrangör

VÄLKOMMEN TILL GARAGEPROJEKTET - en plats för konst, teater, film och musik i Bilfirma N.H.Nilssons gamla garagelänga vid torget i Hammenhög.

På hemsidan garageprojektet.org hittar du info om det mesta - vi lägger ut info om våra arr allt eftersom men vill du ha utskick när det händer saker, sänd ett mail till: info(at)garageprojektet.org. Du kan också gilla oss på Facebook och Instagram och få notiser den vägen.

VARMT välkomna till vår lilla scen i Hammenhög!

Lokal

GARAGEPROJEKTET HAMMENHÖG GARAGEPROJEKTET HAMMENHÖG, Simrishamnsvägen 1, 276 50 Hammenhög

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer