skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

IFK Luleå - Malmö FF

Eventet är avslutat

IFK Luleå - Malmö FF

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

24 feb 2024 13:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

IFK Luleå har gjort det igen! För andra året i rad har IFK Luleås herrlag gått till gruppspelet i Svenska Cupen! Lördag 24 februari kommer svenska mästarna Malmö FF till Arcushallen. Antalet platser är begränsat, skynda att säkra din plats.

Sittplatser (fri sittning)
Vuxen (18 år och äldre): 200kr
Barn- och ungdom (6-17år): 100kr
(Barn tom 5 år som sitter i vuxens knä utan kostnad)

Alla platser är sittplatser. Vi tillämpar fri sittning så kom i tid. 
Insläpp från kl. 11:30. Matchstart kl. 13:00.

Försäljning av varmkorv, fika, kaffe och kalla drycker. 

Säsongskort för 2024 kommer att finnas till försäljning under cupmatchen. Säsongskortet gäller för samtliga IFK Luleås hemmamatcher i Div 2 Herr, Div 2 Dam & Div 3 Herr. Pris under cupmatchen: 500kr (ord. 1 000kr)

Observera att det råder väskförbud på arrangemanget. Detta efter ett beslut från Polismyndigheten som bland annat gäller alla större idrottsevenemang.

Till Arcushallen åker du buss eller bil kommer du med bilen så finns det gott om parkeringar. Parkering kostar 30 kr och pengarna går oavkortat till pojkar och flickor födda 2009 som ska åka till Gothia Cup i sommar. Du betalar med swish.

Välkomna!

Arrangör

Lokal

Arcushallen, Arcusvägen 61, 975 94 Luleå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer