Eventet är avslutat

Idventure Run Challenge

1,00 SEK

Plats

Datum

3 jul 2020 18:30 - 11 jul 2020 21:00

Beskrivning

Antar du Idventure Run Challenge?


Vill du testa dina gränser i vardagen? Bygga gemenskap med andra likasinnade? Tränar du inför ett långlopp?

Då är det här utmaningen för dig!

Idventure Run Challenge är ett 3 eller 7 dagars lopp. Du springer ca 15 km varje dag i 3 eller 7 dagar i rad. Varje dag är på en ny plats runtom i Stockholmsområdet. Vi springer kl 18.30 varje dag. Så du kan kombinera det med jobb och vardag.

Varför ska du springa Idventure Run Challenge?

Det är det perfekta sätter för dig att träna din mentala kapacitet. Att faktiskt gå ut och göra dom där kilometerna du vet att du borde göra. 3 eller 7 dagar i sträck. Det kommer bygga upp din disciplin och lyfta ditt löpande till en ny nivå.

Du connectar med likasinnade. Eftersom du kommer träffa samma människor flera dagar i rad, byggs det upp en fantastisk gemenskap och du knyter band för livet.

Stockholm är vackert. Här tar vi dig runt på olika platser runtom i Stockholm. Du kanske till och med hittar en ny favoritrunda. 

Arrangör

Idventure inspireras av äventyret. Vi älskar att binda samman människor och dela oförglömliga upplevelser med dem.

Vi arrangerar events, träning, lopp och säljer även väskor och annat bra för ditt nästa äventyr.

Lokal

Varierande platser Varierande platser, Stockholm, Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.