skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

IDA GRATTE - LIVESCEN ANKARSRUM

Eventet är avslutat

IDA GRATTE - LIVESCEN ANKARSRUM

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

28 maj 2022 18:00 - 20:00

Beskrivning

Välkomna på Livescen Ankarsrums FÖRSTA konsert!

Ida Gratte hittade kärleken till svenska språket sena nätter i studion under pandemin. Hon skrev av sig allt hon tidigare hållit för sig själv och nu är hennes debutalbum ”Visor inga ord” ute. Där låter hon oss ta del av sårbarheten, glädjen, ångesten och njutningen. Hon låter inget stå i vägen för hennes mål. 

Förra året startade hon sitt skivbolag Sisterhood Studio och jobbar nu nästan enbart med icke-män i och runt hennes projekt. Hon blev trött på män som ville bestämma över henne i musikbranschen. ”Nu gör jag det själv, bara då blir det på mitt sätt! Så får ni lyssna eller inte. Älska eller hata. Men jag älskar det jag gör!”

Ida har en bakgrund som låtskrivare med över 25 miljoner streams och när hon inte skriver och står på scen som just Ida skriver hon med och åt andra artister.

Det är nu dags för Ida och hennes band att spela albumet live för er i Ankarsrum!

Detta är ett familjevänligt - drog & alkoholfritt evenemang.
Finns både sitt och ståplatser.

Arrangör

Lokal

Folkets hus Folkets hus, Parkvägen, Ankarsrum

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer