Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

I Vinterskrud - Undersåkerskörens julkonsert med gästartister

Eventet är avslutat

I Vinterskrud - Undersåkerskörens julkonsert med gästartister

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

15 dec 2019 19:00 - 20:15
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Lena Willemark/Lisa Rydberg/Sofie Livebrant - tre älskade och välrenommerade sång- och spelkvinnor bjuder in till en exklusiv julturné tillsammans med några av landets främsta körer. 

Söndag 15 dec kl kommer de till Undersåkers kyrka för en konsert tillsammans med Undersåkerskören. En konsert kl 19.00 och nu även en extra konsert kl 16.30 på grund av högt biljettryck

Innerligt och kraftfullt, julens mest älskade sånger i personliga tolkningar som andas både tidlöshet, tradition och förnyelse. Upplev en sällsamt uttrycksfull trio i en skrud av himmelska körklanger och låt julfriden infinna sig! 

Vis av erfarenheten från förra årets stora succé vid Undersåkerskörens julkonsert då många fick vända i dörren, har vi nu biljetter och förköp så du kan vara säker på att få komma in.

Varmt välkommen, det blir en härlig stund med körmusik i folkton! Insläpp kl 18.00.

Arrangör

Lokal

Undersåkers Kyrka Undersåkers Kyrka, SLAGSÅN 550, 830 05 Järpen

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer