skip to main content

I vikingarnas fotspår

I vikingarnas fotspår

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

1 apr 2024 13:00 - 15:00

Beskrivning

I vikingarnas fotspår

Följ med på en tidsresa och upptäck spåren efter det vikingatida Bogesund. Under 2 timmar vandrar vi genom Bogesundslandets vackra natur.

Guiden pekar ut två vikingatida gravfält och resterna av en runsten. Ni får höra om livet på vikingatiden och mer specifikt om hur Bogesund såg ut för 1000 år sedan.

Ni kommer få se exempel på gravgåvor, vikingarnas kläder och hur deras hus såg ut.Turen startar vid parkeringen intill Bogesunds brygga och avslutas på samma ställe, den är ungefär 3 kilometer lång.

Måndag 1 april 2024 (annandag påsk)

Tid: kl 13.00 - 15.00

Plats: start vid den lilla parkeringen intill Bogesunds brygga (i närheten av Fridhemsbadet). Turen avslutas på samma plats.

Pris: 150 kr per person

Arrangör

Arkeologievent förmedlar historia och arkeologi. Med föredrag, guidade visningar, böcker och konst låter vi historiens vingslag beröra, överraska och underhålla.

Lokal

Fridhem, 185 93 Vaxholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer