I tid och otid: Stockholms indiekör 10 år (16:30)

I tid och otid: Stockholms indiekör 10 år (16:30)

Från 60,00 SEK

Plats

Datum

14 okt 2023 16:30 - 17:30

Beskrivning

I tid och otid: Stockholms indiekör 10 år

Lördag 14/10 kl 16.30

Historiska museet, Narvavägen 13-17 (närmaste t-bana Karlaplan)

Biljetter: 120kr (Earlybird - obs begränsat antal!)

Som vi har längtat! I hela 10 år har Stockholms Indiekör funnits – i tid och otid. Vi bjuder därmed in till en fullspäckad jubileumskonsert på Historiska museet. Följ med på en musikalisk resa tillbaka till våra allra första nyfikna arrangemang och vidare till nya tolkningar av bland annat Sara Parkman, Ana Diaz, Bon Iver och Billie The Vision & The Dancers.

Tillgänglighet:

Hiss upp till konsertlokalen finns. Anmäl rullstolsplats i förväg till stockholmsindiekor@gmail.com.


Mer om tillgänglighet på Historiska Museet: https://historiska.se/tillganglighet/besokare-med-rorelsehinder/

Lokal

Historiska museet, Narvavägen 13-17, 114 84 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer