skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

I'm Kingfisher + Sumie | Slaktkyrkan

Event inställt

I'm Kingfisher + Sumie | Slaktkyrkan

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

19 nov 2020 19:00 - 22:00

Beskrivning

I’m Kingfisher + Sumie

Torsdag, 19 november

19.00 - 22.00, Slaktkyrkan

Insläpp kl 19.00, live från kl 20.00

Åldersgräns: 18+ (13+ i målsmans sällskap)

DJ: Hemma Hos Fanny

Sittande publik, enligt gällande restriktioner

I’M KINGFISHER

-

Sveriges M. Ward - I'm Kingfisher (Thomas Jonsson) - har med en hemmagjord, yvig gitarrteknik och en drömsk röst befunnit sig strax utanför det skarpaste strålkastarljuset sedan tidigt 10-tal. Han har spelat på SXSW, gjord mängder av spelningar i Europa och turnerat med flera amerikanska indie/folk-ikoner. Inte minst har han blivit utnämnd av brittiska Uncut till en av "Europe's Hidden Prizes" och förra skivan "Transit" (2018) plockades upp av såväl NPR All Songs Considerd som KEXP's Song of the Day. 

Men frågan är om inte det purfärska sjunde albumet "The Past Has Begun" (Fading Trails Recordings) blir något av ett genombrott. Iallafall har det följts av hans starkaste mottagande i Sverige hittills. Tillsammans med bl a Amanda Werne från Slowgold, Vilma Flood, Ella Blixt och Josh Gordon (Damien Jurados gitarrist) har han satt samman en avskalad skiva till lika del varm och countryfärgad som kall och bitande. Gaffa, Aftonbladet, Hymn, Sydsvenskan, Värmlands Folkblad, samt brittiska The Clash och Beats Per Minute är bara några som strött lovord över denna följsamt kantstötta pärla. Detta blir Thomas första spelning i Stockholm sedan 2018 års Sthlm Americana på Södra Teatern och gästinhoppet med Magnolia Electric Co senare samma år på samma ställe.

SUMIE

-

Knappt två år efter att den Göteborgsbaserade låtskrivaren Sandra Sumie Nagano, känd under artistnamnet Sumie, släppt sitt andra album Lost In Light för skivbolaget Bella Union, lanserar hon inom kort fem helt nya låtar på kommande EP:n Mirou. Den första singeln, Moon, beskriver Sumie som en drömsk vaggvisa – där du får vara vem som helst, vad som helst och var som helst.

Anledningen till att hon skrev den låten var för att hon ville ge drömmarna en chans att höras, berättar hon vidare, och att den också handlar om att inte släppa taget om den fina balansen mellan verklighet och saga. Moon, som satte tonen för övriga fyra spår, berör också längtan efter det samtal man önskar att man hade haft – när det fortfarande var möjligt.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer