skip to main content

I Kontrahenternas fotspår

Sista chansen

I Kontrahenternas fotspår

Från 695,00 SEK

Plats

Datum

22 maj 2024 17:30 - 19:30

Beskrivning

Följ med Denise Rudberg på en historisk rundtur i Kontrahenternas Stockholm!

För att fira släppet av Femte kollusionen, del fem i Denise Rudbergs framgångsrika serie Kontrahenterna arrangeras en exklusiv busstur och historisk stadsvandring. Vi följer Kontrahenternas fotspår och vi besöker spännande och bekanta platser från böckerna. Med Denise som ciseron får vi ta del av fängslande bakom-boken-berättelser och en härlig eftermiddag!

17.30 Avfärd från Karlaplan 4
18.00 Snacks
19.00 Bussen stannar vid Historiska museet
19.15 Enklare förtäring och vin på Historiska

I biljettpriset ingår snacks, bubbel och en enklare förtäring på Historiska museet. Alla får givetvis med sig ett signerat ex av Femte kollusionen!

Om Femte kollusionen
I seriens femte bok fortsätter vi att följa signalspanarna Signe, Iris och Elisabeth. Den här gången är insatserna högre än någonsin tidigare. Kriget kryper närmare inpå den svenska gränsen, koderna blir alltmer motsägelsefulla och ett tillsynes ofarligt uppdrag handlar snart om liv och död.

Lokal

Vi samlas vid Karlaplan 4 och avslutar kvällen på Historiska Museet, Karlaplan 4, 114 24 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer