Event inställt

I källaren med Filip Hjelmér

130,00 SEK

Plats

Datum

23 apr 2020 20:00 - 22:00

Tags

Beskrivning

Den skånska göteborgaren, komikern och klubbdrivaren Filip Hjelmér besöker huvudstaden med en one night endast standup-show för att predika kring sin uppväxt, slackerfilosofi samt kärlekstips ni förmodligen kan klara er utan. 
Filip hörs återkommande som gäst i podcasten tombola och har gjort framträdanden över hela landet under ca 6 års tid. 
Men en stad har han varit slarvig med, Stockholm, och det kompenseras därför nu med en Best of Hjelmér-kväll tillsammans med vännerna Donatas Kveseley, Christian Kalcic samt Isak Wahlberg på den prisnominerade klubben C.B comedy.

Så välkommen ner till källaren, plocka en bärs och ta del av Filips mindfulness-kurs i totalt kaos.
 

Arrangör

Lokal

No Name Bar No Name Bar, Folkungagatan 69, 116 22 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.