skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

I himlen och på jorden - boksläpp och författarsamtal på Valinge gård

Eventet är avslutat

I himlen och på jorden - boksläpp och författarsamtal på Valinge gård

Från 20,00 SEK

Plats

Datum

8 feb 2023 16:00 - 17:00

Beskrivning

I HIMLEN OCH PÅ JORDEN

Kultur i Yngarebygden bjuder in till spännande boksläpp och författarmöte med Beth Meurling på Valinge gård onsdagen den 8 feb kl 16.00-17.00.

Vi välkomnar författaren Beth Meurling, som nu släpper sin andra bok ”I himlen och på jorden”, till Valinge herrgård. 

Boken är en beskrivning av Beths år som flygvärdinna på SAS och rymmer alltifrån hennes utbildning till flygvärdinna 1966 till det år då hon gick i pension 2003. Det här är en spännande och personlig skildring av livet i luften och på marken. Här finns berättelser om upplevelser och glädjeämnen i jobbet som flygvärdinna, reflektioner om slitningar mellan arbete och familjeliv och mycket, mycket annat.

Nils Magnus Lobenius skriver om boken: ”I himlen och på jorden” är en underhållande och kunnig berättelse om hur det var att arbeta på SAS under dess storhetstid (…) Litterärt har hon flyt i berättelsen. Det andas elegans. Det är ingen veckotidningsroman utan läsvärd litteratur.


Boken finns till försäljning och signering i samband med författarmötet som avslutas med  mingel lättare dryck med tilltugg. 

Varmt välkomna till Valinge herrgård!

Arrangör

Den ideella föreningen Kultur i Yngarebygden vill med sin verksamhet berika det kulturella livet kring sjön Yngaren i Södermanland. Vi vill bjuda publiken inspirerande kulturupplevelser och skapa spännande möten mellan människor och konstnärliga uttryck. 

Lokal

Valinge herrgård, 611 96 Stigtomta, 611 96 Stigtomta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer