'I god jord' -tonsatta dikter av Albert Viksten, Byagården Runemo

'I god jord' -tonsatta dikter av Albert Viksten, Byagården Runemo

Biljetter från 183,00 SEK

Plats

Datum

3 maj 2023 19:00 - 21:00

Beskrivning

Pär Engman och Maja Wreiding har tillsammans tonsatt dikter av Hälsingeförfattaren Albert Viksten.

Nu presenterar de visprogrammet 'I god jord', där de med akustisk gitarr och stämsång framför Vikstens texter om skogen, naturen och det förunderliga i att vara människa.

Fikaförsäljning i pausen. Total längd på eventet ca 2 timmar.

Arrangör

Musiker och låtskrivare.

Är bl a sångare i bandet Engmans Kapell. Turnerar just nu med visprogrammet I god jord, där han och sångerskan Maja Wreiding framför sina egna tonsättningar av författaren Albert Vikstens dikter. 

Lokal

Byagården Runemo, Kasernvägen 14, 822 92 Alfta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.