HYMN presenterar Castlewoods + The Naima Train

21 apr 2017 20:00 - 22 apr 2017 01:00

Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg


OBS: Förköp till 18.30 på konsertdagen. Eventuellt resterande biljetter säljs i entrén.

Fira Castlewoods efterlängtade debutalbum 'Penguin' som släpps digitalt 12/4. Releasefesten kommer att råda bot på vardagstristessen, minska skärmångesten och hjälpa till med att finna lugnet och det vackra i tillvaron. Castlewoods debutalbum är som meditation. Addera feststämning och möjligheten att skåla för en av årets finaste skivor – en chans som aldrig kommer tillbaka. The Naima Train öppnar kvällen.

Plats: Oceanen, Stigbergstorget
Datum: 21 april
Tid: 20.00 – 01.00
Åldersgräns: 20 år

Event: facebook

CASTLEWOODS
Castlewoods – bestående av Sofia Mono Assarson, Maja Fredriksson och Johanna Lannerö – tillåter lyssnarna att drömma, försvinna in i ett harmoniskt tillstånd, där medryckande folktoner och invaggande stämsång sätter tillvaron i ett helt nytt ljus, långt från samtidens idioti och trångsynthet.

Att lyssna på Castlewoods är som att uppslukas av 1800-talskonstnären Caspar David Friedrich och hans besjälade naturmålningar. Storstadens myller känns avlägset. Missa inte att ta del av denna omvälvande upplevelse. På scenen förvandlas medlemmarna till en naturlig urkraft, med låtar som väcker publikens sinnen och ger åskådarna chansen att uppslukas av musikens enande kraft. Oceanen kommer att översvämmas av kärlek.


THE NAIMA TRAIN
Maria Nyström, a.k.a. The Naima Train, bygger soulinfluerad pop med sin loopstation. En ljudkonstnär som alltid fascinerar.


DJ:s tillkommer.

Biljett

Stängd