Eventet är avslutat

HYGGE pres. Spunsugar + Gula Blend

50,00 SEK

Plats

Datum

6 maj 2020 19:30 - 22:30

Beskrivning

Älskar du också att gå på spelningar med dina bästa kompisar, ta en öl och ha det riktigt gött? Perfekt, då är klubben HYGGE allt du behöver i livet! Det är lokalt, det är nära och det är framförallt riktigt goa konserter. Ta med dina polare och lev lite!

Spunsugar
Spunsugar är ett alternativt rockband med shoegaze-influenser. Ljudmässigt, föreställ dig om Alternative Nation på MTV 1997 och en trummaskin faller ned i en sockervaddsmaskin. Sockervaddssnurran går sönder och spårar ur. Spunsugar släppte nyligen sin debutep "Mouth full of you" via Adrian Recordings.

Gula Blend

Gula Blend började med några enkla hemmainspelningar för att sedan gå in i studion som ett band och spela in "Live hos Sickan med Erik". Tanken med EP:n var att fånga känslan i hur vi skulle låta live, vilket vi med bästa Erik Sundings hjälp gjorde väldigt bra. Vi lirar energisk, rockig garage-pop med trummor, gitarr, bas och blås.

ÅLDER: 13 år

Arrangör

Älskar du också att gå på spelningar med dina bästa kompisar, ta en öl och ha det riktigt gött? Perfekt, då är HYGGE allt du behöver i livet! Det är lokalt, det är nära och det är framförallt riktigt goa konserter.

Lokal

Babel Babel, Spångatan 38, 21153 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.