Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

HYGGE pres. Majorelle Blue + Hejsan Svejsan

Event inställt

HYGGE pres. Majorelle Blue + Hejsan Svejsan

Från 50,00 SEK

Plats

Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Älskar du också att gå på spelningar med dina bästa kompisar, ta en öl och ha det riktigt gött? Perfekt, då är klubben HYGGE allt du behöver i livet! Det är lokalt, det är nära och det är framförallt riktigt goa konserter. Ta med dina polare och lev lite!

Majorelle Blue
Malmöbaserade töntarna Majorelle Blue spelar skränig, syntig och lagom oprententiös garagepop i avspänd styrka med inspiration från 90-talets indie, lo-fi och shoegaze. Texterna rör sig fritt mellan vardag, sarkasm och ofiltrerat näckande. Ämnena är en svalkande milkshake av allvar, komik och deja vu. Med en energiskt hemtrevlig närvaro live och klistriga melodier kommer du antagligen att tralla på hooksen veckor efter att du gått hem från spelningen.
Med en debut EP som blev en av årets debutanter i Popmani samt med singel och ny EP i kikaren, kan du förvänta dig att höra lagom nytt och mycket nytt material.

Hejsan Svejsan

Äntligen en popgrupp i stan!
Härmed bjuder vi dig till en hejdundrande livekonsert. Förblindas, förbluffas och än en gång förälska dig i ömma toner och svängiga melodier.

"De är helt okej. Bättre än Beatles iallafall" - Per

ÅLDER: 13 år

Arrangör

Älskar du också att gå på spelningar med dina bästa kompisar, ta en öl och ha det riktigt gött? Perfekt, då är HYGGE allt du behöver i livet! Det är lokalt, det är nära och det är framförallt riktigt goa konserter.

Lokal

Babel Babel, Spångatan 38, 21153 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer