HYGGE pres. Majorelle Blue + Hejsan Svejsan

Spångatan 38, 21153 Malmö
Biljetter 50,00 SEK
Biljetter 50,00 SEK

Älskar du också att gå på spelningar med dina bästa kompisar, ta en öl och ha det riktigt gött? Perfekt, då är klubben HYGGE allt du behöver i livet! Det är lokalt, det är nära och det är framförallt riktigt goa konserter. Ta med dina polare och lev lite!

Majorelle Blue
Malmöbaserade töntarna Majorelle Blue spelar skränig, syntig och lagom oprententiös garagepop i avspänd styrka med inspiration från 90-talets indie, lo-fi och shoegaze. Texterna rör sig fritt mellan vardag, sarkasm och ofiltrerat näckande. Ämnena är en svalkande milkshake av allvar, komik och deja vu. Med en energiskt hemtrevlig närvaro live och klistriga melodier kommer du antagligen att tralla på hooksen veckor efter att du gått hem från spelningen.
Med en debut EP som blev en av årets debutanter i Popmani samt med singel och ny EP i kikaren, kan du förvänta dig att höra lagom nytt och mycket nytt material.

Hejsan Svejsan

Äntligen en popgrupp i stan!
Härmed bjuder vi dig till en hejdundrande livekonsert. Förblindas, förbluffas och än en gång förälska dig i ömma toner och svängiga melodier.

"De är helt okej. Bättre än Beatles iallafall" - Per

ÅLDER: 13 år

Profile picture
Klubb Hygge
Älskar du också att gå på spelningar med dina bästa kompisar, ta en öl och ha det riktigt gött? Perfekt, då är HYGGE allt du behöver i livet! Det är lokalt, det är nära och det är framförallt riktigt goa konserter.
Event inställt

HYGGE pres. Majorelle Blue + Hejsan Svejsan

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.