HYGGE pres. Kluster B + Son of Johan

29 jan 2020 19:30 - 22:30

Babel, Spångatan 38, 21153 Malmö

Älskar du också att gå på spelningar med dina bästa kompisar, ta en öl och ha det riktigt gött? Perfekt, då är klubben HYGGE allt du behöver i livet! Det är lokalt, det är nära och det är framförallt riktigt goa konserter. Ta med dina polare och lev lite!

Kluster B

Kluster B (före detta Kluster) släppte sin debutskiva Civic sommaren 2018 på bolaget Rama Lama Records.

”Kluster från Malmö är ett litet fynd: en kvintett kaospiloter som med full kontroll navigerar i det vida och för de flesta okända landskap där new wave möter progg. Det är fulsnygg musik, raffinerad men fortfarande rå. Soundet är lika delar oljud och klassisk skönhet, skräp och ordning; smart konstruerad musik, där bandet vårdar skavankerna och bejakar dissonansen med samma passion som popflytet.” (Håkan Engström, Sydsvenskan)

2020 släpps deras andra album, inspelat av Joakim Lindberg (MFMB) i Studio Sickan.

Son of Johan

Son of Johan spelar musik som ligger och gungar mellan indie, pop och soul. Mycket inspiration har hämtats från de fyra åren Filip Johansson bodde i London, där han utvecklade sin musik genom ett intensivt spelande på olika barer och klubbar.

Musiken är organisk och personlig med texter som präglas av det ytliga samhället, svåra beslut, missbruk, depression och lycka. Detta kompletteras med välgenomtänkta ackordföljder och en magisk ljudbild.

Live tar han med sig sin kvintett och Sverigedebuterar sitt material från kommande debutsläppet "Hibernation E.P".

ÅLDER: 13 år