HYGGE pres. Duhkha + Insaunas

26 feb 2020 19:30 - 22:30

Babel, Spångatan 38, 21153 Malmö

Älskar du också att gå på spelningar med dina bästa kompisar, ta en öl och ha det riktigt gött? Perfekt, då är klubben HYGGE allt du behöver i livet! Det är lokalt, det är nära och det är framförallt riktigt goa konserter. Ta med dina polare och lev lite!

Duhkha
Duhkha har spelat ihop till och från under 15 år och i februari spelar de tillsammans för första gången på över 1 år. Musiken kretsar kring precis det som bandnamnet antyder, livets lidande i alla dess former. Med starka sångmelodier och ljuva indiegitarrer som gör det omöjligt att inte komma in i bandets svävande och flytande musik, för bandet tankarna till 90-talet med Pavement och Elliot Smith som tydliga influenser.

Insaunas

Efter en intensiv skrivprocess, som ägde rum i en stuga i Höör, släpptes Insaunas debutalbum “We Brought Back Some Days” i början på 2019. Psykedelisk neofolk är blott ett sätt att beskriva musiken, som kastar lyssnaren mellan ambienta ouvertyrer och melodiska slingor. Sedan skivsläppet har bandet spelat live vid flera tillfällen, men primärt fokuserat på skriva nytt material och utforska nya genrer, som kraut och postrock.

ÅLDER: 13 år