Hoppa till huvudinnehåll

Husbils träff och Blå Toner

Husbils träff och Blå Toner

Från 1.000,00 SEK

Plats

Datum

23 aug 2024 13:00 - 25 aug 2024 13:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Upplev en minnesvärd helg med vår Husbils/Husvagns träff och Blå Toner festival, arrangerad av Kulturförening Allhem i Färgelanda. Den 23 augusti 2024 kl. 13:00, förvandlas Allhem till en samlingsplats för husbilsentusiaster och musikälskare. För endast 1.000,00 SEK får du chansen att delta i en oförglömlig festival fylld med gemenskap och härliga melodier.

Kom och parkera din husbil/husvagn bland likasinnade entusiaster, och njut av en mix av olika blå toner musik som garanterat kommer att få dig att gunga med. Det är en fantastisk möjlighet att möta nya vänner och skapa nya minnen i en avslappnad och vänlig miljö.

Det erbjuds även en möjlighet att träffa @HusbilsAnnika och få lyssna på en föreläsning om husbilslivet.

Hoppas vi ses i sommar!

"VIKTIGT"

Om du har någon specialkost, maila oss gärna och berätta till:
kaif.kultur@gmail.com

Lokal

Allhem, Allhemsvägen 22, 458 32 Färgelanda

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer