Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Husbåten Invites: SUBSEKTOR

Eventet är avslutat

Husbåten Invites: SUBSEKTOR

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

1 apr 2023 21:00 - 2 apr 2023 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Är du redo för en kväll där gunget i Husbåten möter den tunga basen från Subsektor i ett fantastiskt hopkok av stilar? Det är vi!

Den här inbjudan har väntat alldeles för länge och vi kunde inte vara mer taggade att få presentera något nytt till er.

Musikkollektivet Subsektor har i över 10 år arrangerat och levererat högkvalitativa bas-evenemang runtom i Stockholm med stort fokus på Bass. Nu är de redo att bege sig ut till sjöss med oss där de tar med sig sina bästa tunes – och som alltid kommer det överraskningar!

Under en fyratimmars båttur i Stockholms skärgård ses vi under däck fyllt med kärlek, respekt och acceptans.

DJs

Ipomoea

Tanker (Subsektor)

Meyram (Subsektor)

Skidklubben Samurajerna (Husbåten)

Arrangör

Enjoy Stockholm from the water with good food, drinks and music as you cruise around on our amazing boats.

Lokal

Strand Rederi AB, Skeppsbrokajen Kajplats, 111 29 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer