Hurulas enda Stockholmsspelning i sommar – på en helt unik plats!

24 jul 2015 18:00 - 23:00
Biljetter 160,00 SEK
Biljetter 160,00 SEK
Rågsved Kulturtrevligheter presenterar

Hur mycket vi än älskar Stockholms befintliga konsertlokaler, vill man ibland göra något helt annorlunda. Något som aldrig gjorts förr – på platser som är helt nya och unika för sammanhanget. Den 24 juli öppnar vi därför upp en övergiven industrilokal i Rågsved som för första gången ska få agera tak och väggar till en livekonsert.

På scenen? Ingen mindre än Hurula, som denna kväll gör sin enda spelning i Stockholm i sommar.

Förutom Hurula, kan vi också se fram emot framträdanden av både Umeå-bandet Holy och Ran. Se det som en minifestival med några av den svenska punk/pop/rock-scenens just nu främsta namn – på en helt unik plats. Snösätragränd 9 är en plåtig & rostigt vacker industrilokal – där låtar som ”Betongbarn” kommer kännas närmare än någonsin.

HURULA
Som frontman i Masshysteri slog sig Robert Hurula in i det svenska medvetandet. När bandet splittrades 2010, efter två briljanta album, lämnades ett stort vakuum på den svenska musikscenen. Efter tre års väntan återvände Hurula äntligen till tonerna av debutsingeln Sluta deppa mig i januari 2014 och debutalbumet följde i april. Sedan dess har han varit en av årets mest tongivande akter, där samhälle och politik vävs samman med Hurulas känsla för melodi och knivskarpa hybrid av pop och punk. Med debutalbumet "Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för" levererade Hurula ett av 2014 års starkaste släpp - som låtit honom erövra både punkhjärtan, pophjärtan, festivalscener och spaltmeter av hyllningar i svensk press.

HOLY
Holy är Umeå-bandet som från ingenstans klev rakt in i rampljuset och överrumplade alla med sitt självklara sound. Soldränkt rock med doft av 60-tal, inspirerad av band som Velvet Underground och Pink Floyd, kryddad med moderna inslag. Hyllningarna lät inte vänta på sig, och både kritiker och publik har nyfiket följt Holy sedan dess. Fullängdsalbumet Stabs släpptes via PNKSLM/Ny våg i mars – och orsakade mediala svallvågor med 5/5 i Gaffa och 8/10 i Pitchfork.

Insläpp: 18.00
Live: 19:00

SNÖSÄTRAGRÄND 9 (Längst ner i gränden)
Snösätra industriområde, Bandhagen / Rågsved.

T-bana: Rågsved - 10 min promenad
T-bana: Högdalen - 15 min promenad
Profile picture
Rågsved Kulturtrevligheter

Next Chapter*
Stockholm Bass Music Provider

Eventet är avslutat

Hurulas enda Stockholmsspelning i sommar – på en helt unik plats!

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.