skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Hurula på Verandan!

Eventet är avslutat

Hurula på Verandan!

Från 195,00 SEK

Plats

Datum

16 dec 2016 22:00 - 17 dec 2016 02:00

Beskrivning

ÄNTLIGEN kan vi, mitt i snökaoset, släppa decembers höjdpunkt för vi som älskar svensk pop/punk. HURULA stannar till i Skellefteå på sin Sverigeturné och lovar en kväll fylld av dans, värme och skoj!

Dörrarna öppnar 22 med lokala DJs och vi håller igång musiken till stängning! KF Mullberget arrangerar HURULA på Verandans festvåning med hjälp av Stadshotellet och ABF.

Åldersgräns: 18 år förköp, 20 år i dörren.
Pris: 195 kr + serviceavgift

Hurula är det svenska punkarvets mest självklara fanbärare. Den 23 september släpptes albumet "Vapen till dom hopplösa” och i höst och vinter får vi – för första gången sedan det exklusiva framträdandet på Way Out West – chansen att se Hurula live igen.

Solodebuten ”Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för” slog ner som en poppunkig bomb 2014 och hyllades av såväl kritiker som publik. Hurula nominerades till Guldmicken och Årets Pop på P3 Guld samt som Årets nykomling och Årets Rock på Grammisgalan.

"Att Hurula denna gång valt att samarbeta med Björn Olsson är för somliga av oss helt självklart. Själv utropade jag ett ”äntligen!” på fyrans buss vid Hornstull när jag fick höra det. Det har inte så mycket att göra med ytliga självklarheter, som till exempel vilka dessa två jämförts och samarbetat med tidigare. Jag tänkte mer på en gemensam kärlek till klassisk men lätt obskyr gitarrock: Wipers, Gun Club, Dead Kennedys för att nämna några. Och Phil Spector förstås: katedraler av ljud, krossade hjärtan och sockersöta melodier. Men Hurula skriver om andra smärtor, andra orättvisor. Ja, orättvisor. För han står fortfarande med ena benet fast rotat i den punkscen han lämnade bakom sig.

Här ute i periferin blir snuten råare och avståndet till stan och medmänniskor växer.

'Vapen till dom hopplösa' är en kall och mörk skiva. Men den värmer den som inte riktigt står ut med kylan och mörkret. Den lyser som en brinnande bil i mörket. Och refrängerna. Och gitarrerna: ömsom sirener, ömsom butikslarm.

Men ibland finns det ingen större lycka än en ruta som går sönder. En soptunna som välts över ända. Någon som ser en vänligt i ögonen och försäkrar att den har lika jävla ont som en själv."

– Mattias Alkberg, 2016.

Lokal

Verandan Kök & Bar, Stationsgatan 8, 931 31 Skellefteå

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer