skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Hur tar vi snacket - Eftermiddagspasset

Eventet är avslutat

Hur tar vi snacket - Eftermiddagspasset

Från Gratis

Plats

Datum

20 apr 2023 14:30 - 16:00

Beskrivning

Fika och mingel från 14.30 - Scenschemat drar igång 15.00

Den mansdominerade techbranschen skriker efter kvinnor. För att skapa en miljö som både attraherar och behåller en mångfald av talanger behöver vi adressera allt från snacket vid kaffeautomaten till hur vi får fler kvinnor att känna att tech är för dem. Det finns massor av könsnormer som begränsar oss och vi är alla en del av att upprätthålla dem. Så hur tar vi samtalen om detta? Och hur kan vi agera annorlunda?

Aaron Kroon är en av näringslivets tydligaste röster för att nyckeln till framgång är ett lyckat mångfalds- och inkluderingsarbete. Under 20 år har han genomskådat floskler, utmanat ledningsgrupper och vänt uppochner på affärsplaner.
Förutom sina personliga erfarenheter av att vara gay och svart på toppositioner inom svenskt näringsliv, har han ett pärlband av tunga ledaruppdrag i bagaget, bland annat som kundchef på ICA och innovations- och mångfaldsdirektör på Vattenfall. Idag arbetar han som nordisk HR-direktör på Blocket och Schibsted.

Under denna interaktiva eftermiddag kommer ni tillsammans med Aaron vrida och vända på hur vi tillsammans kan skapa en jämställd techbransch.

Var: Trehuset, Entrétorget 5, Johanneshov
När: 14.30 - 16.00

Lokal

Trehuset, Entrétorget 5, 121 77 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer