Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Hur påverkar anknytningen kärlekslivet?

Eventet är avslutat

Hur påverkar anknytningen kärlekslivet?

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

7 dec 2019 18:30 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Hur påverkar din anknytning dina kärleksrelationer? Ser du mönster i de relationer du haft? Väcker relationer rädsla för att bli sviken & övergiven? Känner du dig lätt kvävd i en relation? Verkar det svårt att finna en kärlekspartner?

Som barn knyter vi an till de vi växer upp med & i första hand våra föräldrar eller andra vuxna som tar hand om oss. Det lilla barnet uttrycker sina behov & känslor & hur de vuxna svarar an formar det anknytningsmönster.Kan barnet lita på de vuxna som finns runt omkring eller inte?

Det anknytningsmönster vi har följer även med oss när vi blir äldre & vi blir intresserad eller kär i en annan person.
Under den här föreläsningen kommer jag berätta mer om anknytning, de olika anknytningsmönster som finns samt hur det kan visa sig i våra vuxna kärleksrelationer. Även hur det går att förändra en del i det som kan ställa till det för oss i våra relationer ❤️

Investering: 250 kronor

Biljett köpes via Billetto här via Billettos hemsida.

Plats: Hemgården, Saltängsgatan 7, 616 30 Norrköping

Tid: 18,30-20.00

Andrea Nilsson / Soulroom - Är utbildad Beteendevetare med magisterexamen inom psykologi- Socionom- Arbetat inom socialt arbete sedan 2006 (socialtjänst, kriminalvård, familjehemsvård, utrednings-/behandlingshem m.m)- Flera års kunskap och erfarenhet av samtal & möten med vuxna & barn i kris. Där en stor del av många samtal & möten handlat just om relationer.- Träffat många barn genom åren som fått otrygg anknytning samt sett förändringen till när de fått en mer trygg anknytning.


Bild lånad från:
https://www.doktorn.com/artikel/hålla-hand-bra-för-hjärnan

Arrangör

Kreativ konstnärssjäl, Yogalärare, Föreläsare, Medium, Healer, Mamma, Världsmedborgare Facebook: Soulroom Instagram: soulroom.se Hemsida: www.soulroom.se

Lokal

Studiehemmet Hemgården Studiehemmet Hemgården, Saltängsgatan 7, 602 22 Norrköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer