Hur kan vi? Live Malmö

7 dec 2019 13:00 - 21:00

Moriska Paviljongen, Norra Parkgatan 2, 214 22 Malmö

KOM OCH LYSSNA PÅ JIMMIE ÅKESSON, FREDRIK VIRTANEN, STINA OSCARSSON, BOB HANSSON OCH JÖRGEN HUITFELDT (fler gäster tillkommer)

Hur kan vi? Live Malmö

Under våren 2019 gjorde Hur kan vi? utsåld succe i Göteborg, Malmö och Stockholm. 

Nu är Hur kan vi? LIVE tillbaka på hemmaplan i Malmö med ännu fler nya spännande gäster och samtal samt ett dagsprogram med fördjupande samtal, seminarier och workshops.

Podden Hur kan vi? startade för att bjuda in till utmanande samtal med inspirerande och utmanande gäster som inte alltid behöver hålla med varandra. Syftet med podden är att bidra till ett starkare samhällsbygge av Sverige. Om vi inte kan prata med varandra, då kan vi inte heller leva med varandra.

Upplägg:
13-17 - Workshop, seminarier och föreläsningar med spännande gäster som Filip Bromberg, Pamela Von Sabljar, Kimmie Åhlén, Christer Mattsson och Ångestpodden.

18-21 - Hur kan vi? Live panelsamtal med Jimmie Åkesson, Fredrik Virtanen, Stina Oscarsson, Bob Hansson och Jörgen Huitfeldt. (Fler gäster tillkommer)

Biljetter: 
Dagsbiljett för programmet 13-17 : 250 kr
Kvällsbiljett för programmet 18-21 : 350 kr
Kombobiljett 500 kr
Ta del av både workshops under dagen och samtal under kvällen.
VIP-Biljett 1000 kr
Du får dagsbiljett, kvällsbiljett och förmingel från 18-19 där du får träffa några av kvällens gäster och ett glas bubbel.