Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Hur får jag ett bättre liv? Kay Pollak svarar på frågor

Eventet är avslutat

Hur får jag ett bättre liv? Kay Pollak svarar på frågor

Från 150,00 SEK

Online-event

Datum

8 mar 2023 18:30 - 19:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till en inspirerande livesänd digital föreläsning med Kay Pollak! 

Varje dag får Kay ta emot mejl, brev och kommentarer i sociala medier. Bland alla tack och positiva ord kommer också en del frågor som handlar om det som Kay tar upp i sin senaste bok, Ett bättre liv - Att förändras en tanke i taget. Det är ofta frågor som kan leda vidare och fördjupa tankarna från boken. 

Under den här kvällen utvecklar Kay de tankar som är de mest centrala för att uppnå förändring och han svarar också på frågor. 

Om du också vill ställa en fråga är du välkommen att mejla in den till hejkay@storanygatan7.se Kanske kommer just din fråga med bland dem som Kay spinner vidare på under kvällen!

Här kan du kika på en hälsning från Kay inför kvällen!

Kay svarar på frågor!

Föreläsningen sänds digitalt som livestream, och du får en länk via mejl samma dag som föreläsningstillfället. Begränsat antal biljetter.

Arrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer