skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

HUH x RLR: Anna Ahnlund, Viktoria Ottosson & Erik Sandqvist

Eventet är avslutat

HUH x RLR: Anna Ahnlund, Viktoria Ottosson & Erik Sandqvist

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

1 apr 2023 19:00 - 2 apr 2023 01:00

Beskrivning

För tillträde till kvällen krävs biljett + uppskrivning i detta formulär: https://forms.gle/zsujhRgrMmbwcwJR6

Heaven Up Here & Rama Lama Records
Gamla Enskede Bryggeri
Live: Anna Ahnlund, Viktoria Ottosson & Erik Sandqvist
Lördag 1 april 19:00-01:00
Åldersgräns 18 år
Förköp 150 kr + service

Anna Ahnlund


Anna Ahnlund skapar, arrangerar och producerar musik med en nyfikenhet som tar lyssnaren in i en värld av genuinitet gällande sound, komposition och text. Musiken är mångbottnad och Annas svenska texter behandlar på ett stilistiskt och fantasifullt sätt de allmängiltiga, ofrånkomliga frågorna i människors liv. En röst som tänjer på gränser i gränslandet mellan progg, improvisation och visa. Anna är även medlem i bandet Dina Ögon som släppte sitt hyllade debutalbum med samma namn hösten 2021 och sedan dess sålt ut lokaler i hela Skandinavien.

Anna Ahnlund på Spotify

Viktoria Ottosson


Viktoria Ottosson gör musik utifrån ord. Hon leker med synthar och tankar. Med det vardagliga och det överjordiska. Våren 2022 släppte hon EP:n Comfort Food som bland annat uppmärksammades av SVT:s PSL. Till vardags bor hon i Göteborg där hon sjunger och spelar gitarr i Lesley, som under mars är aktuella på Mattias Alkbergs minifestival på Pustervik.

Viktoria Ottosson på Spotify


Erik Sandqvist


Erik Sandqvist står med ena foten i indie och den andra i modern jazz vilket resulterat i det instrumentala saxofon- och gitarrdrivna konceptalbumet 'Bingo i lokalen' som släpps i vår på Rama Lama Records. På 'Bingo i lokalen' tas vi med på en resa till Bergviken, huset Sandqvist familj ägt i generationer dess omnejd och människorna där. Sandqvist musik är fylld av crescendon och melodiska ljudbilder som rymmer såväl melankoli som glädje. Den 28 mars släpps Kroken, den första singeln från stundande albumet som enligt Erik "är ett soundtrack till en personlig boogeyman. En något mildare variant av Freddy Krueger. Jag behövde också få in en låt med fuzz-gitarr och halva tonsteg.".

------
Arrangemanget genomförs med stöd av Stockholms stad och Kulturrådet och sker i samarbete med Studiefrämjandet.

Arrangör

Lokal

Gamla Enskede Bryggeri, Bolidenvägen 8, 121 63 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer