Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

HUH: Tiny Oceans & Washing Machina på Gamla Enskede Bryggeri

Eventet är avslutat

HUH: Tiny Oceans & Washing Machina på Gamla Enskede Bryggeri

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

27 jan 2023 20:00 - 28 jan 2023 01:00

Beskrivning

Heaven Up Here på Gamla Enskede Bryggeri
Live: Tiny Oceans & Washing Machina
Fredag 27 januari 20:00-01:00
Åldersgräns 18 år
Förköp 100 kr + service

Tiny OceansMalmöbaserade Tiny Oceans är Alina Björkén som soloartist och som band. Sedan starten 2014 har hon gjort sporadiska spelningar och inspelningar, vid sidan om Könsförrädare, jobb och skola. I slutet av 2022 släppte hon dubbelsingeln Distance/Villager, som direkt tog sig in på indiesveriges spellistor.

Till skillnad från Alinas tidigare projekt är det nya materialet varmare och med mera maj-7 i mixen. Samtidigt handlar det, som Hymn beskrivit det, om "skev indierock när den är som allra bäst".

Tiny Oceans på Spotify

Washing Machina


Washing Machina är en indierock-kvartett från Stockholm. Musiken har beskrivits som en blandning av Pixies och Breeders med ett stänk av Sonic Youth. Med debut-EP:n "Perfect Misfits" från 2021 i ryggen vankas nu releasefest: 27 januari släpps den uppföljande EP:n ”Last Bag on the Belt” beståendes av 5 sprakande indiedängor.

Bandet består av Sara Engström (bas, sång), Mark Pettersson (gitarr), Karl Nordahl (gitarr, sång) och Emelie Rösler (trummor).

Washing Machina på Spotify

------
Arrangemanget genomförs med stöd av Stockholms stad och Kulturrådet och sker i samarbete med Studiefrämjandet.

Lokal

Gamla Enskede Bryggeri, Bolidenvägen 8, 121 63 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.