Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

HUGO HOLKE

Eventet är avslutat

HUGO HOLKE

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

14 jun 2024 19:00 - 14 jul 2024 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Född i Huskvarna och uppvuxen i Göteborg med en fiolspelande mamma och en pappa som arbetar med att bygga gitarrer, har musiken alltid varit en stor del av Hugos liv. Med sitt eget artistprojekt har han spelat på scener runtom i Sverige i städer som Stockholm, Göteborg, Uppsala, Nyköping och Örebro. Han figurerar även som livemusiker till andra band och artister och har bland annat spelat bakom Eurovision Song Contest-vinnaren Nemo, duon GAMMAL (bestående av Peg Parnevik och Pontus Petersson) samt nya popsensationen Lew.


Under året har Hugo Holke hittills släppt ifrån sig de två singlarna Bortom och Ut & in som gav oss en första inblick i EP:ns stämningsfulla och melankoliska värld. Med singlarna har Hugo blivit uppmärksammad av bland annat Puls, Tomas Andersson Wij och Vakentimmar. EP:n ‘Samtidigt blommade krusbären’ släpps den 7 juni 2024 och är skriven av Hugo Holke tillsammans med låtskrivaren och producenten Oliver Krieg. Releasespelningen anordnas fredagen den 14 juni på Lykke i Stockholm där Hugo tillsammans med sitt band kommer framträda låtarna live.

Arrangör

Lokal

LYKKE NYTORGET, Nytorgsgatan 38, 116 40 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer