skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Huaröds Sinfonietta

Eventet är avslutat

Huaröds Sinfonietta

Från Gratis

Plats

Datum

3 jul 2022 18:00 - 19:30

Beskrivning

En samling lysande musikerstjärnor sammanstrålar i Huaröd Sinfonietta för en magnifik Grand Finale av Huaröds Festival & Karneval och spelar verk av Dvorak, Martinù, Bartok, Schubert, R Schumann, Brahms, C Schumann.  Christina Högman Sparf, mezzosopran - opera- och konsertsångerska i Sverige och internationellt, Nils-Erik Sparf och Bernt Lysell, konsertmästare, briljanta violinsolister.                                                                          

Denna Konsert är en del av Huaröds Festival & Karneval 2022. För mer info och fler programpunkter se https://huarod.nu/huarods-karn...

Festivalen är ett samarbete mellan Huaröds många föreningar med stöd av: Kristianstad Kommun, Region Skåne, Kulturrådet, Sparbanken Skåne, Medborgarskolan och Längmanska Kulturfonden.

Arrangör

Huaröds samlade föreningar arrangerar festival & karneval i Huaröd 1-3 Juli 2022. 

Lokal

Huaröds Kyrka Huaröds Kyrka, Karlins väg 3, 298 93 Huaröd

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer