skip to main content

House of Hallwyl

Sista chansen
Sista chansen
Sista chansen
Sista chansen

House of Hallwyl

Från 395,00 SEK

Plats

Datum

24 maj 2024 20:30 - 21:30

Beskrivning

House of Hallwyl är en musikserie där pianisten Gustaf Henriksson utforskar musikstilen House i Hallwylska Palatset. Från pulserande beats till ikoniska melodier däribland Avicii till Swedish House Mafia, utforskar Gustaf olika nyanser och klangfärger på pianot, där varje ackord är en del av en fantastisk resa genom musiken.

Urval av programmet.

Levels
Don't You Worry Child
Without You
Wake Me Up
Save The World
Waiting for Love


Insläpp 30 minuter innan konserten börjar.
Välkommen till Hallwylska Restaurang innan konserten! Om du visar upp din konsertbiljett får du ett glas bubbel och snacks för specialpriset 95 kronor.

Arrangör

Gustaf Henriksson är pianist, arrangör och kapellmästare och har medverkat vid många konserter, event och spännande sammanhang såsom TV-programmen Skavlan, Alla tiders hits, Luciamorgon, sommarprogrammet Allsång på skansen och inför en miljonpublik spela i programmet årets julvärd i SVT. Hösten 2023 fortsatte han med sitt soloprogram med Coldplays musik framförd på flygel i Eric Ericsonhallen.

Följ Gustaf på instagram och passa på att gå in på hans hemsida

Lokal

Hallwylska museet, Hamngatan 4, 111 47 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer