Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Höstkonsert med horn och cello

Eventet är avslutat

Höstkonsert med horn och cello

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

25 okt 2022 12:30 - 13:15

Beskrivning

Musik av Mozart, Sjostakovitj och Anisimov.

Hör geniet Wolfgang Amadeus Mozarts underbara skrivna hornkonsert nr. 4 sats 1 samt ett verk från en rysk kompositör som är en av 1900-talets främsta symfoniker och kammarmusiktonsättare, Dmitrij Sjostakovitjs Cellosonat i d-moll, sats 1 op.40.

Efteråt följs ett relativt okänt stycke som är skrivet av en rysk kompositör som heter Boris Anisimov. Detta stycke är romantiskt och heter "dikten" på svenska.

Wolfgang Amadeus Mozart skrev 4 hornkonserter och ett oklart rondo för sin barndomsvän Joseph Leitgeb som var en enastående hornist från den klassiska eran. Mozarts hornkonserter skrevs för naturhorn.

Medverkande:

David Camderman, valthorn

Blanka Hillerud, cello

Erik Lanninger, piano

Lokal

Kungasalen - hela Kungasalen, Kungliga Musikhögskolan, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.