Hormonology's releasefest

Hormonology's releasefest

Från 400,00 SEK

Plats

Datum

8 feb 2024 16:00 - 21:00

Beskrivning

Välkomna till Hormonology's releasefest!

Hormonology är ett nystartat projekt inom kvinnohälsa. Vi vill skapa broar mellan olika discipliner så kvinnor enklare kan få den hjälp dom söker. Som företag har vi ambitionen att förändra världen - i alla fall litegrann! I Februari, 2024 kommer vi att ha utvecklat en ny produktserie samt påbörjat vårt arbete för att enklare nå ut och hjälpa alla kvinnor med deras hälsa.

Därför vill vi med denna kväll välkomna er till få uppleva vårt nya koncept. Kom och inspireras av våra tjänster och verktyg för att du ska få full kontroll över din hälsa. Få en exklusiv förhandsvisning av vår nya produktserie skapat av kvinnor för kvinnor. Detta är startskottet för ett skifte inom kvinnohälsa som du inte vill missa. 

I biljettpriset ingår:

 • Fördrink
 • Föreläsning med Arezo Feizi
 • Middag
 • Mingel och produktvisning
 • Goodie bags med smakprov från Hormonology
 • Aktiviteter


Om föreläsaren: Arezo Feizi är läkare och föreläsare med stort intresse för kvinnohälsa. Efter en tids arbete som allmänläkare på vårdcentral började hon arbeta inom precisionshälsa där man arbetar med individualiserad, skräddarsydd vård ur ett helhetsperspektiv med fokus på varje individs unika biologiska, genetiska, miljömässiga och livsstilsrelaterade faktorer. Som läkare fascineras Arezo av kvinnokroppens komplexa funktion. Hon vill ge varje kvinna möjlighet till att kunna ta makten över sin hälsa, det genom en ökad kunskap om kroppens fysiologi och biologi och dess koppling till hälsa. 

  Lokal

  Westmanska Palatset - Möten/Konferens & Festvåning, Holländargatan 17, 111 60 Stockholm

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

  Rekommenderade events
  Genvägar
  Upptäck mer