Holy Now LIVE @Smedjan

Holy Now LIVE @Smedjan

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

3 dec 2022 21:00 - 23:00

Beskrivning

Att Holy Now är ett av de allra finaste indiebanden sprunget ur Göteborgs mylla de senaste åren är nog de flesta överens om. Perfekt och samtidigt medvetet operfekt skev, drömsk indiepop med Julia Olanders röst i fokus. Välkommen in i denna värld en decemberafton! 

På bandets nu andra studioalbum ”Dream of Me” finns skarpa reverbdränkta gitarrer, drömska körer och en väldigt analog känsla – samtidigt som både processen kring skapandet och tiden som förflutit sedan bandet sist släppte något hörs i materialet. Låtarna låter Holy Now, det är texter om de ständiga frågorna kring livet och döden och längtan efter att känna sig hemma.

2018 års debutalbum ”I Think I Need The Light” och den efterföljande EP:n ”It Will All End In Tears” hyllades både internationellt av betydelsefull media, som Gold Flake Paint, Gorilla Vs Bear och Line of Best Fit, och på hemmaplan.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/holyn...

SPOTIFY: https://open.spotify.com/artis...


PLATS
Smedjan i Tollered, JT Bergs Väg 12. Dörrarna öppnar kl.19 & då finns möjlighet att mingla med vänner, dricka gott vin och goda öl samt äta en bit mat innan konserten börjar kl. 21.

BILJETT & MEDLEMSKAP OM DU VILL
Vi säljer alltid biljetterna på www.billetto.se. Den som är medlem kan köpa biljett i dörren - i mån av plats - vi rymmer 80 personer. Till våra arrangemang alla välkomna, oavsett om du är medlem eller inte, men vår medlemsbank är värdefull på flera sätt och vi blir därför glada för ditt stöd och hejarop.

Mer info om föreningen och arrangemangen hittar du på smedenochspindeln.com eller på Instagram. Vi finns också som en grupp på Facebook för medlemmar. (Och för de som bara vill glutta & gilla en sida! Bara och leta upp det som passar dig! :-)) Mer eller mindre sporadiskt skickar vi dig också ett nyhetsbrev. Om du inte vill ha det sen, kan du lätt avregistrera dig.

Vi hälsar dig varmt välkommen till gemenskapen i Smedjan!

//Kulturföreningen Smeden & Spindeln


Arrangör

I EN RESTAURERAD SMEDJA i den anrika bruksorten Tollered strax norr om Göteborg finner du en kulturell mötesplats där vi erbjuder allt från galleri och museum, till levande musik, teater och föredrag. Varmt välkommen på några av våra arrangemang!

Lokal

Smedjan i Tollered, JT Bergs väg 12, 448 50 Tollered

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.