skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Holmboe&Pernblad + Trio el Gancho

Eventet är avslutat

Holmboe&Pernblad + Trio el Gancho

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

28 mar 2019 19:30 - 22:00

Beskrivning

Klubb Ankarets andra konserttillfälle 2019 bjuder in till en afton där flamenco möter Norden och Orienten. Det är med stor glädje och spänning som vi presenterar Holmboe & Pernblad och Trio el Gancho!

Holmboe & Pernblad 
bjuder på alltifrån traditionell flamenco till egenskriven, nutida flamenco.

Emil Pernblad – gitarr, komposition, text och översättning. Emil turnerar sedan många år tillsammans med flera av de största spanska och nordiska flamencoartisterna samt medverkar i en mängd olika konstellationer och projekt. Komponerandet av ny musik pågår ständigt, vanligen i den anda som dagens flamencogitarrister verkar i – att fylla de traditionella formerna inom genren med nytt personligt innehåll, med intryck från vår tid och ofta vitt skilda håll.

Marianne Holmboe – sång. Marianne rör sig inom en mängd olika musikstilar. Hon är en uppskattad låtskrivare och soloartist och har sedan drygt femton år tillbaka även sjungit orientalisk musik i grupperna Sumer och Cabaret Oriental. Ekot av de arabiska melismerna kan fortfarande anas och blir en naturlig del av hennes flamencosång.


Trio el Gancho
- består av tre unika musiker som berör på djupet. De inledde sitt samarbete på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm för fem år sedan, var och en av dem står tryggt förankrade i varsin musiktradition. Deras musik flätar samman glödande flamencorytmer, fäbodoftande polskor och smäktande kurdiska visor som framförs på nordiska folkflöjter, orientalisk cello och spansk flamencogitarr.

Mukryan Abubakr – cello
Kim Persson  – flöjter
Jonathan Bondesson – gitarr

Arrangör

Lokal

Studio Hpksm Studio Hpksm, Storgatan 22, 411 38 Göteborg

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer