skip to main content

HojRock 2024

HojRock 2024

Från 350,00 SEK

Plats

BeskrivningHojRock 2024, Tånga Hed Vårgårda
Tånga Hed är det gamla militärområdet i Vårgårda som de senaste åren utvecklats till ett unikt evenemangsområde med ca 300.000 dagbesökare varje år. Här anordnas allt från konserter, fester, hundutställningar, konferenser och mässor till motorcykelträffar med mera. Därför är vi nu extremt glada att få avslöja att HojRock återuppstår i ny tappning på Tånga Hed 15-18 augusti 2024.

HojRock har i många år varit den självklara mötesplatsen och årets höjdpunkt för hojåkare från hela norden och vi tror att Tånga är den perfekta platsen för att låta HojRock återuppstå 2024.

HojRock – Back on Track!

~~~


Nedan gäller för bokning av boende på Tånga:

På Tånga kan du bo i tält (antingen på en yta ihop med din klubb eller tillsammans med andra friåkare). Du kan också bo i din husvagn eller husbil på campingplats eller i vandrarhemsrum. Vilket boende passar dig bäst? Läs på beskrivningarna av de olika biljettyperna för att se vilken biljett du behöver för det boende du önskar. Du måste inte köpa biljett innan du fått bekräftat av Tånga att det boende du önskar boka fortfarande finns tillgängligt. Efter bekräftad bokning har du 1 dygn på dig att återkomma med Billetto-ID för dina festivalbiljetter innan bokningen avbokas och går vidare till personen näst på tur. Mer info om HojRock – www.hojrock.se

Mer info om Tånga – www.tangahed.se

Följ oss gärna på facebook & instagram för uppdateringar @Hojrock

Lokal

Tånga Heds Camping, Vandrarhem och Evenemang, Campingvägen 2, 447 34 Vårgårda

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer