Högt till Tak med Al Pitcher - Extraföreställning

Kopparbergsvägen 10, 721 09 Västerås
18 maj 2021 17:30 - 19:00
Superarrangör

Sveriges högst belägna standupklubb, Högt till Tak är äntligen tillbaka! Vi förgyller tisdagkvällarna i Västerås denna vår med goda drinkar i baren och många skratt från kvällens inbjudna standupkomiker!

Äta innan showen?
Boka bord i Lobbybaren på Plaza! 15% på notan mot uppvisande av biljett. Erbjudandet gäller endast vid förbokning & uppvisande av biljett. Boka genom att ringa 021-101011 eller maila restaurant@plazavasteras.se

Headliner denna kväll är:

Al Pitcher
Denna omåttligt populära Nya Zeeländska komiker skulle egentligen ha gett sig ut på en stor arenaturné i Sverige och bland annat gästa Västerås på Bombardier Arena. På grund av rådande pandemi blev turnén dessvärre uppskjuten, men därför är vi oerhört glada att iaf få ett gästspel av Al Pitcher (om än i ett betydligt mindre sammanhang) denna kväll. Med slutsålda riksturnéerna Fika tour, Påtår tour och många fler i bagaget är Al en av Sveriges absolut populäraste ståuppkomiker. Är vi förvånade över det? Nej självklart inte, med sina finurliga skämt och en observationsförmåga av världsklass levererar Al alltid gång på gång!

Denna kväll kör Al en Work in Progress vilket innebär att han slipar på nya skämt! Vi vet dock att det alltid brukar bli hur kul som helst!

Innan Al uppträder lokala komiker som support!

Detta evenemang är coronasäkrat och vi släpper endast 50 biljetter!

Praktisk info:
Insläpp: 16:45
Showstart: 17:30
Showlängd: ca 1h 30min inkl paus

Övrig information:
Åldersgräns: 18 år

Västeråsarnas egen standupklubb sedan 2012.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.