Hodari & Hummeri

11 sep 2015 18:30 - 12 sep 2015 23:45

Epicenter, Malmskillnadsgatan 32, 111 57 Stockholm

Nu är det äntligen dags för höstens första pop up och först ut är Finland!

Här regerar Henri Alen och hans kollegor med sina tre välbesökta, och utsökta, restauranger. Alla med helt olika stil men gemensamt att de serverar riktigt bra mat. Det senaste tillskottet lät för bra för att vara sant så när vi träffade Henri i aug förra året så bestämde vi oss snabbt för att ta hit dem. Men på grund av Henris hektiska schema med TV-inspelningar, resor och chefande har vi fått längta i snart ett år efter.... Korv och Hummer (!!)

Så den 11-12 september blir det gourmet i fast foodförpackning med lyxkorvar, tryffel, hummer, bubbel och en hel del finsk humor när Henri, Samuil (en av Finlands bästa sommelierer och delägare) och Timo (kock och delägare) tar båten över för lite finsk rock n roll service.

INFO

Middag inklusive dryckespaket 1700 sek (inkl 25% moms)

Fredag 11 september, middagen startar 18.30

Lördag 12 september, middagen startar 18:00

Övrigt:

Med anledning av eventets utformning kan vi tyvärr inte ta hänsyn till allergier och har heller inte möjlighet att erbjuda vegetariska eller veganska alternativ. Vi ursäktar detta och hoppas att ni förstår.

Dricker du inte alkohol? Maila oss isf på info@popupsthlm.com innan du bokar för vidare info.

Vill ni sitta tillsammans med ett annat sällskap? Boka då antingen alla platser i samma namn eller maila oss på info@popupsthlm.com och meddela vilket sällskap ni vill sitta med.

Avbokningsregler:
Bokningen är bindande.

Varmt välkomna!

Elin & Daniella

Läs mer på www.popupsthlm.wordpress.com


Middag 11/9

Ej tillgänglig

Middag 12/9

Ej tillgänglig