Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

HockeyTvåan Östra fortsättning A, Tierp HK - Rimbo IF

Eventet är avslutat

HockeyTvåan Östra fortsättning A, Tierp HK - Rimbo IF

Från Gratis

Plats

Datum

10 jan 2023 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Seriematch HockeyTvåan Östra fortsättning A  - Tierp Hockeys A-lag

Matchen spelas i Vegahallen och arrangeras av Tierp Hockey.

Biljettpris: 80 kr (inkl. bokningsavgift) från 19 år och uppåt. Pensionär 60 kr (inkl. bokningsavgift) Under 19 år fri entré (boka biljett här)

Frikort/Årskort/Sponsorkort innehavare kan också boka plats för att säkerställa sin plats via denna sida.

För att kunna boka biljett krävs giltig e-postadress dit din biljett ska mailas. 

Det smidigaste sättet är att ladda ned appen biletto till din smartphone och lagra dina biljetter där. 

Pappersbiljett eller mobil med biljett i ska tas med till matchen där den scannas, samt om man har fri/årskort skall det också kunna uppvisas vid entrén.


Kiosken är öppen ca. 1 timme före matchstart, det kommer att finnas godis, fika, läsk, korv, toast och hamburgare till försäljning.

OBS! Vegahallen är kontantfri, vi tar emot betalning via swish eller kort


Om du kan, lämna bilen hemma.

Insläpp ca. 60 minuter före matchstart. Vänligen undvik trängsel vid eventuell köbildning utanför entrén och inne i ishallen.

Arrangör

Tierp Hockey är en liten förening men förknippas med stor hockeykultur. Föreningen har fostrat en rad duktiga hockeyspelare genom åren. Peter Eriksson, Peter Gustafsson, Mikael Wahlberg, Per Löfström, Jonas Löfström, Johan Holmqvist är några ur högen som via Tierp Hockey gått till Brynäs och sedan också vidare till t.ex. Tre Kronor, Leksand, Modo, Frölunda, New York Rangers, Dallas Stars, Tampa Bay, Eisbären Berlin, Iserloner EC, IFK Helsingfors, Tappara.

Vår förening är till för Er som är nybörjare, förälder, ledare, spelare, supporter eller som finns inom näringslivet. Tillsammans kan vi göra Tierp Hockey till en attraktiv förening att verka i. Vi är en ideell förening, vilket betyder att verksamheten grundas på något som svensk idrott har som sin grundidé, en strävan efter ett högre gemensamt värde.

DET SOCIALA ANSVARET
Klubbkänsla och gemenskap är avgörande beståndsdelar för nya framgångar. I detta finns den fostran och det sociala ansvar som tas för de barn och ungdomar som ingår i verksamheten.

Lokal

Vegahallen, Skyttevägen 20, 815 40 Tierp

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer