Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Hoby Fortnite League Playoffs

Eventet är avslutat

Hoby Fortnite League Playoffs

Från 10,00 SEK

Plats

Datum

12 sep 2021 12:00 - 20:00

Beskrivning

Söndagen den 12/9 går slutspelen i Hoby Fortnite League i Bräkne-Hoby sporthall.

Mer info kommer på www.hobyesport.nu

Tiden för evenemanget ännu oklart dock stämmer datumet.

Slutspelen kommer att börja med fyra kvartsfinaler som leder till två semifinaler följt av bronsmatch för att avslutas med final. När dagen är slut har vi segraren efter fyra månaders kämpande hemma mellan de 24 deltagarna.

Vi kommer göra vårt yttersta för att detta skall bli en fantastiskt dag med mycket intryck på alla sätt. Vi kommer förklara Fortnite för de av er som inte vet hur spelet fungerar för att ni på bästa sätt skall kunna ta del av matcherna som kommer att kunna ses i sin helhet med hjälp av projektorer. Matcherna kommer kommenteras av våra två fantastiska expertkommentatorer som kommer leda er genom matcherna.

Evenemanget kan komma streamas live både matcher och omgivning/publikbilder.

Tack för visar intresse

För senaste informationen följ oss på:

Www.hobyesport.nu

Www.Facebook.com/hobyesportLokal

Bräkne-Hoby Idrottshall Bräkne-Hoby Idrottshall, Dammavägen 1, 37263 Bräkne-Hoby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.