Hoby Fortnite League Playoffs

Dammavägen 1, 37263 Bräkne-Hoby
Biljetter 10,00 SEK - 225,00 SEK
Biljetter 10,00 SEK - 225,00 SEK

Slutspelet är uppskjutet pga. nya restriktioner i länet. Vi kommer dock göra vårt yttersta för att få till ett nytt datum inom kort. Nytt försök kommer att göras den 12/12.

Lördagen den 28november går slutspelen i Hoby Fortnite League i Bräkne-Hoby sporthall.

Mer info kommer på www.hobyesport.nu

Tiden för evenemanget ännu oklart dock stämmer datumet.

Slutspelen kommer att börja med fyra kvartsfinal som leder till två semifinaler följt av bronsmatch för att avslutas med final. När dagen är slut har vi segraren efter fyra månaders kämpande hemma mellan de 20 deltagarna.

Vi kommer göra vårt yttersta för att detta skall bli en fantastiskt dag med mycket intryck på alla sätt. Vi kommer förklara Fortnite för de av er som inte vet hur spelet fungerar för att ni på bästa sätt skall kunna ta del av matcherna som kommer att kunna ses i sin helhet med hjälp av projektorer. Matcherna kommer kommenteras av våra två fantastiska expertkommentatorer som kommer leda er genom matcherna.

Evenemanget kan komma streamas live både matcher och omgivning/publikbilder.

Anledningen till att biljetterna kostar pengar är för att säkerställa att folk inte bokar biljetter bara för att det är gratis. Covid-regler kommer på ett eller annat sätt begränsa antalet åskådarplatser, vi vill då inte att platser skall upptas som inte avses nyttjas. Kostnaden är symbolisk och täcker biljetttjänst (10kr/biljett går att lösa in mot fika på eventet).

Matchtröja + Inträde + Läsk = Guldpass

Nu kan du bära en lika snygg tröja som våra HFL-spelare! Köp guldpasset för 250kr innan den 5/11 så kommer du få inträde plus en egen tröja i önskad storlek och valfritt namn på ryggen precis som våra esportare som kommer att spela under slutspelet. Titta på bilden för en uppfattning om hur tröjan i andningsmaterial kommer att se ut. Små justeringar kommer att göras innan tryck. Beställer du ett guldpass så

Mailar du info@hobyesport.nu efter erlagd betalning. Uppger dina kontaktuppgifter, önskad storlek på Tröjan och vilket namn den skall ha på ryggen. Tröja. Överlämnas i samband med att du anländer till slutspelet den 28/11.

Fler biljetter kan komma släppas i de fall riksdagen ändrar restriktionerna. I dag avvaktar vi den 15: oktober då ev. nya besked kommer från regeringen. Vi säljer redan nu ”Reservbiljetter” som du kan köpa i det fall läktarplatserna är slut och du vill ställa dig på turordningslista. Beroende på ev. förändringar och omfattningen av dito ändrar vi status på din biljett. Om restriktionerna inte ändras återbetalas 10kr.

Tack för visar intresse

För senaste informationen följ oss på:

Www.hobyesport.nu

Www.Facebook.com/hobyesportVill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.