skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Hjälp! Jag är med i en randomiserad talkshow! - med Charlotta Björck

Eventet är avslutat

Hjälp! Jag är med i en randomiserad talkshow! - med Charlotta Björck

Från 50,00 SEK

Online-event

Datum

17 feb 2023 19:00 - 21:30

Beskrivning

Hjälp! Teater Prego bjuder in till en helt ny interaktiv och improviserad upplevelse, live på Reginateatern i Uppsala och direktsänd online!

Teatern har förvandlats till en stor TV-Studio med programledare, husband, improvisatörer och kända gäster. På scenen står också en stor röd knapp. Varje gång gästen trycker på knappen händer det något nytt. En uppmaning som ändrar showens riktning? Ett förslag till en scen? Ingen förutom knappen vet vad som kommer hända. Men showen måste fortsätta, och med publikens hjälp tar föreställningen oanade riktningar och vem vet, knappen kanske själv har något att säga till om? "Till varje föreställning kommer en ny gäst som tillsammans med en grupp improvisatörer tar sig an en helt randomiserad talkshow. Varje prompt från knappen ska erövras och allihopa - improvisatörer, musiker, publik och gäster - hjälper och tar hand om varandra i en talkshow där allt kan hända!"

“Hjälp! Jag är med i en Randomiserad Talkshow” visas både på Reginateatern och via streaming online. Publik- och onlinedeltagare bidrar med förslag, frågor och deltar i omröstningar via smartphone eller dator, som är i direkt anslutning till talkshowens digitala interface.Mer information finns på: www.teaterprego.se/hjalp

OBS! Föreställningssidan aktiveras kl 18.30 fredagen den 17/2. Om du köper biljett efter det kan det ta upp till föreställningen börjar innan din inloggning är aktiv.


Headliners

Charlotta Björck
Komiker

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer