skip to main content

Historiska hantverkslägret 2024

Historiska hantverkslägret 2024

Från 1.995,00 SEK

Plats

Datum

12 jul 2024 16:00 - 14 jul 2024 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkommen till Historiska hantverkslägret 2024, arrangerat av Vikingabyn Storholmen!

Datum: 12 juli 2024

Plats: Vikingabyn Storholmen

Är du intresserad av äldre slöjd och hantverk? Då är detta evenemanget för dig! Lägret är en perfekt plats för experter, vana utövare och amatörer att mötas och dela sin kunskap och passion för historiska hantverk.

Vad kan du förvänta dig?

- Heldagskurser och workshops ledda av kunniga handledare.

- Spännande föredrag som utforskar olika aspekter av historiskt hantverk.

- Gemensamma kvällsaktiviteter där du kan umgås med likasinnade.

- Möjlighet att njuta av bastu och god mat under lägret.

- En plats att sätta upp ditt eget tält för en autentisk upplevelse.

- Dessutom kan du boka en plats i ett Vikingahus till en blygsam kostnad!

Luta dig tillbaka, njut av den historiska atmosfären och låt dig inspireras av erfarna hantverkare och entusiaster. Biljetterna är efterfrågade och prissatta från 1.995,00 SEK till 2.495,00 SEK.

Missade inte detta fantastiska tillfälle att fördjupa dig i historiska hantverk! Vi ses på Historiska hantverkslägret 2024!

Arrangör

Det historiska hantverkslägret är en arena för experter, vana utövare och amatörer att mötas på. Tillsammans ökar vi kunskapen om- och intresset för äldre slöjd och
hantverk!

Lägret innefattar heldagskurser, workshops, föredrag, gemensamma kvällsaktiviteter och vedeldad bastu vid sjön för den som vill.


Arrangörer

Andreas och Brita

Lokal

Vikingabyn Storholmen, Varjagvägen 1, 761 73 Norrtälje

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer