Hoppa till huvudinnehåll

Hillout vol. 4 - LIVE: Fontän + Fauna + Virginia and The Flood / 10. Augusti

Hillout vol. 4 - LIVE: Fontän + Fauna + Virginia and The Flood / 10. Augusti

Från Gratis

Plats

Datum

10 aug 2024 18:00 - 11 aug 2024 02:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

ROSENHILLS TRÄDGÅRD

Live: Fontän + Fauna + Virginia & The Flood
Djs: Thunder Tillman + Frimanyo
10 aug 2024
18:00 - 02:00
Biljettpris: 200:-
Tältplats: 150:-
Bar + Mat från Bonden Kocken finns på plats
Barn välkomna i vuxet sällskap fram till 22.

𓍢ִ໋˚*ੈ♡⸝⸝𓍢ִ໋⋆ 

18+30 minuter från Sthlm, så ligger den plats där vi i sommar kommer att fly in i musiken, konsten och livet. Området mellan Rosenhills trädgårdscafé och musteriet kommer att förvandlas till en mini-festival med flera utspridda datum över sommaren. Det kommer att vara 2-3 konserter per kväll (+DJS) och bar/mat från Bonden Kocken. Vi har byggt en helt ny scen, släpat hit ett sound-system från fjällen och skänkts med ljus och teknik från Sensus studieförbund. Vi som drar igång den här magiska resan är personerna bakom Bonden Kocken, Guldfabriken, Me and My Kites och Random Bastards. Idéen är att vi ska erbjuda musik och skapa en scen där vi tillsammans kan upptäcka ny musik från Sveriges kanske bästa, minst kända band och DJs. Räkna med Psych-rock/pop, kraut, kosmisk elektronisk musik och triphop. Köp din biljett så åker vi. Men knip snabbt då det bara finns ett limiterat antal biljetter.

Fontän~ 

Fontän från Göteborg har funnits i nästan två decennier och har med deras alldeles egna blandning av psychedelia och klubbmusik utforskat genrer som postrock, dub, disco, folk, krautrock och beats.
Deras progressiva och kompromisslösa sound har resulterat i trogna fans runt om i världen. De rör sig före sin tid, om inte till och med utanför och vid sidan av tid. Fontän följer aldrig artistiska trender. De har skapat sitt egna musikaliska universum med sina sinnesutvidgande live-sets som kommer kunna förvandla Hillout till ett dansande skepp.

Fauna~ 

Fauna förmedlar en organisk, psykedelisk och dansant upplevelse. Musiken är en meditativ ritual där lyssnaren finner sig själv omsluten av rytmer. Du slits med genom buskar och snår av en påtvingande, vulkanisk puls. Tid och rum förlorar sin betydelse i en sinnesförvrängande resa genom skogen.

Virginia And The Flood X Johan Melin (Fontän). Duoset~

En mix av The Dark Lord, nytt material samt gemensamma midnattsinspelningar från ett nerlagt sanatorium. En påminnelse om att Twin Peaks kan ligga i Bristol även om enbart på insidan av din hjärna.

I samarbete med Sensus, som lånat oss teknik. Också tack till Erskine och Lady Patricia för lån av ljus

Vi ses på Hillout 𓍢ִ໋˚*ੈ♡⸝⸝𓍢ִ໋⋆

Lokal

Rosenhills Trädgård och Musteri, Nyckelbyvägen 22, 178 90 Ekerö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer