skip to main content

Hillout @Rosenhill Live: Jättedam - Totempappa

Nyligen tillagt
Nyligen tillagt
Nyligen tillagt

Hillout @Rosenhill Live: Jättedam - Totempappa

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

8 jun 2024 17:00 - 9 jun 2024 02:00

Beskrivning

Hillout är sommarens konsertserie på Rosenhill, lördag den 8/6 kommer Jättedam upp från Göteborg med sin pulserande mix av svensk progg och psyk, med en touch av stadens neon. De delar kvällen med solskenkrautmaskinen Totempappa. Med sina självklara och episka styrkekramar till hits, pumpar de ut dans i dina ben och leenden i dina läppar!

Jättedam:
Det Göteborgsbaserade bandet jättedam är det självklara namnet på den samtida svenska progg- och psyk himlen. Live rör sig Jättedam sömlöst mellan improvisation och skrivet material. Med sina odödliga psykedeliska pop-hits ser dom till att ingen spelning är den andra lik och att ingen stannar kvar på jorden. Jättedam har av musiktidningen GAFFA beskrivits som den mest intressanta psykedeliska rocken just nu. Under 2023 släpptes deras album ”Onda blommor” via skivbolaget Gaphals.

https://open.spotify.com/artis...

Totempappa:
Som en vind, som en våg, som en väg, Totempappa är en riktning, ett eget väderstreck och resan är målet. Grottmannamässigt glassigt levererade gitarriff, på bubblande syntvulkaner, lyfter fram ryggdunkande visdomsord och varma styrkekramar till alla och en var. Totempappa bjuder upp till trans, Totempappa tar seden dit han kommer, Totempappa tar till alla medel. Kristallklart.

https://open.spotify.com/artis...

Arrangör

Lokal

Rosenhills Trädgård och Musteri, Nyckelbyvägen 22, 178 90 Ekerö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer