Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

HILLOUT på Rosenhill - 8 Juni. Totempappa + Jättedam LIVE

Event inställt

HILLOUT på Rosenhill - 8 Juni. Totempappa + Jättedam LIVE

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

8 jun 2024 17:00 - 9 jun 2024 02:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Portalen är nu öppen, välkommen till Hillout på Rosenhill

𓍢ִ໋🦚₊🤍˚*ੈ♡🍎⸝⸝🐇🌺𓍢ִ໋⋆

Live: Totempappa + Jättedam

Djs: TBA

Rosenhills Trädgård, Stockholm

8 juni 2024

Dörrar kl 18:00

Konsertertstart kl 20:00

Stänger: 02:00

Biljettpris: 150:-

Tältplats: 150:-

Mat & dryck från Bonden Kocken finns på plats.

Jättedam 𓍢ִ໋💫₊🤍˚*ੈ♡⸝⸝🐛🍇𓍢ִ໋⋆

Det Göteborgsbaserade bandet jättedam är det självklara namnet på den samtida svenska progg- och psyk himlen. Live rör sig Jättedam sömlöst mellan improvisation och skrivet material. Med sina odödliga psykedeliska pop-hits ser dom till att ingen spelning är den andra lik och att ingen stannar kvar på jorden. Jättedam har av musiktidningen GAFFA beskrivits som den mest intressanta psykedeliska rocken just nu. Under 2023 släpptes deras album ”Onda blommor” via skivbolaget Gaphals.e

Totempappa 𓍢ִ໋📿₊🤍˚*ੈ✩⸝⸝🐇🍓𓍢ִ໋

Som en vind, som en våg, som en väg, Totempappa är en riktning, ett eget väderstreck och resan är målet. Grottmannamässigt glassigt levererade gitarriff, på bubblande syntvulkaner, lyfter fram ryggdunkande visdomsord och varma styrkekramar till alla och en var. Totempappa bjuder upp till trans, Totempappa tar seden dit han kommer, Totempappa tar till alla medel. Kristallklart.

ੈ✩‧₊˚✧˖°ʚ🍓ɞ♡

Din tillflyktsort in i musiken och konsten på Rosenhill. Kom och spendera sommarnatten i vår sagolika trädgård med en kväll fylld med sinnesutvidgande live-musik och djs, bara 30 minuter från Sthlm.

Vi som drar igång den här magiska resan är människorna bakom MFÖ, Me and My Kites, Guldfabriken och Bondenkocken. Idéen är att vi ska erbjuda musik och skapa en scen där vi tillsammans kan upptäcka ny musik av Sveriges kanske bästa minst kända band -

Köp din biljett så åker vi. Limiterat antal biljetter för att vara med på denna resa så knip snabbt.

Hillout är ett kulturevenemang som vi gör i samarbete med Sensus, som hjälpt oss med utrustning ❤️

Lokal

Rosenhills Trädgård och Musteri, Nyckelbyvägen 22, 178 90 Ekerö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer